Wat is er aan de hand?

Van 4 tot en met 8 juni protesteert de extreemrechtse beweging Pegida bij moskees in vijf verschillende steden tegen de Islam (kijk hier maar). Dit doen zij door het barbecueën van varkensvlees. En dat tijdens de Ramadan. Wij zien daar de zin niet zo van in en vinden het bovendien ietwat onvriendelijk jegens onze medeburgers. Maar omdat ‘hé, doe es niet zo onvriendelijk’ roepen waarschijnlijk niet zo veel zal uithalen, hebben we iets bedacht dat wél iets uithaalt en ook veel vrolijker is: De Ramadan Sponsortour!

Hoe werkt het?

  • Klik de stad aan die jij wilt sponsoren.
  • Geef aan hoeveel jij wilt sponsoren en hoe (per aanwezige Pegida-demonstrant, per gebarbecued stuk vlees of per kwartier barbecueën)
  • Vul je gegevens in
Aan de hand van het daadwerkelijke aantal demonstranten, stukken vlees en kwartieren, sturen wij je achteraf een betaalverzoek (Tikkie) met het te betalen bedrag. De opbrengst doneren we: aan de moskee! (waar de demonstratie tegen gericht is) Dus denk je dat er heel veel demonstranten komen? Kies het eerste! Denk je dat een paar mensen heel veel vlees gaan roosteren? Kies het tweede! Denk je dat het wel even zal duren? Het derde! Helemaal aan jou dus. Kom maar door Pegida. Wij maken er wel iets moois van.